Jantinus Veenstra – Huisartsenpraktijk Noordermeer – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Noordermeer
Jozef Israëlsstraat 1 2023 XV
Haarlem

Jantinus Veenstra

POH-GGZ
Beschikbare dagen:
  • Woensdag

Ik ben Jantinus Veenstra en sinds 1 april  2013 voor 1 dag per week verbonden aan de huisartsenpraktijk Noordermeer als zelfstandig POH GGZ.  Daarnaast ben ik werkzaam bij verschillende huisartsenpraktijken en binnen de crisisdienst van GGZ Ingeest.

Wat doet een POH GGZ?

Door het bieden van deze hulp in de praktijk heeft u de mogelijkheid om snel en laagdrempelig aan de slag te gaan met klachten zoals stress, burnout, somberheid en angst. Ik kan u helpen om uw vraag te verhelderen en in bepaalde gevallen is een kortdurende behandeling of ondersteuning bij deze klachten binnen de huisartsenpraktijk mogelijk. In andere gevallen wordt gekeken hoe en waar de klachten elders het beste opgepakt kunnen worden.

Hoe werkt de POH GGZ?

In een gesprek breng ik met u, uw klachten en vragen in kaart. Ook is het mogelijk dat met u gesproken wordt over de geschiedenis van uw klacht en wat u reeds geprobeerd heeft om van uw klachten af te komen. Vervolgens adviseer ik u en uw huisarts over een mogelijke aanpak van de klacht. Dit kan een vervolgtraject zijn bij de huisarts zelf of een verwijzing naar verdere zorg.

Hoe komt een afspraak bij de POH GGZ tot stand?

U kunt met uw huisarts bespreken of een gesprek met de POH GGZ voor u zinvol kan zijn. Als dat het geval is, wordt een eerste gesprek bij mij ingepland. Na het eerste gesprek zal ik u en uw huisarts adviseren over een vervolgtraject.

Kosten?

Aan de gesprekken met de POH GGZ zijn voor u geen kosten verbonden

Terug naar overzicht