Madelon van Noort – Huisartsenpraktijk Noordermeer – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Noordermeer
Jozef Israëlsstraat 1 2023 XV
Haarlem

Madelon van Noort

Doktersassistent
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Vrijdag

Mijn naam is Madelon van Noort en ik kom uit Haarlem.

Ik ben werkzaam in deze praktijk sinds 2013. Het begon met mijn stage bij Huisartsenpraktijk Bucher en na het behalen van mijn diploma Doktersassistent mocht ik hier blijven werken.

Tot op heden werk ik met veel plezier in de praktijk die ondertussen overgenomen is door huisarts Pim Noordermeer.

Elke dag op de huisartsenpraktijk is anders en dat maakt het werk zo afwisselend en uitdagend. We hebben contact met veel verschillende patiënten, van 0 tot 100 en met heel uiteenlopende ziektebeelden. Dat vind ik heel bijzonder aan ons vak.

De doktersassistent anno nu heeft een grote verantwoordelijkheid, denk aan het inschatten van een urgentie (triage) en een eigen spreekuur. Dit vind ik een leuke ontwikkeling; het is een mooie kans om meer te leren. Ik ben positief ingesteld, probeer ieder zijn verhaal te begrijpen en u op een zo goed mogelijke manier te helpen.

Daarnaast is het is het natuurlijk onze taak als assistente om de huisartsen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun spreekuur en de werkzaamheden in de praktijk soepel te laten verlopen. Naast alle taken als doktersassistent houd ik mij dan ook bezig met ICT gerelateerde zaken en ondersteun ik de praktijkmanager bij het oplossen van verschillende (technische) problemen.

Ik woon samen met mijn vriend Robbert, onze dochter Noor (mei 2021) en kat Bennie in Haarlem. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan creatieve projecten, klussen in ons nieuwe huis, tuinieren en leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden.

U zult mij hier tegenkomen op maandag, woensdag en vrijdag.

Tot ziens op de praktijk!

Terug naar overzicht