Margrita Slagter – Huisartsenpraktijk Noordermeer – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Noordermeer
Jozef Israëlsstraat 1 2023 XV
Haarlem

Margrita Slagter

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Donderdag

Sinds 2011 ben ik werkzaam als huisarts in deze fijne praktijk in de Kleverparkbuurt samen met een enthousiast team van collega’s.

Het bijzondere aan het huisarts zijn, vind ik, is dat je zo dichtbij de patiënt staat, van jong tot oud. En ook echt van betekenis kunt zijn voor een ander.

Ik heb een speciale interesse in hormonen, life style en psychische klachten. Uiteraard ben ik als huisarts allround opgeleid en kun je met van alles bij mij terecht. Zo plaats ik ook spiralen en doe ik enkele kleine chirurgische ingreepjes. Neem ook eens een kijkje op mijn website http://www.doktermargrita.com waarin ik regelmatig een blog schrijf over het een of ander.

Ik werk volgens de reguliere geneeskunde, zoveel mogelijk evidence based maar met een holistische blik. Veel, met name wat “vagere” klachten, kunnen niet altijd goed geduid worden.  Aanvullend bloed onderzoek, beeldvorming of een verwijzing naar de medisch specialist leveren niet een oplossing of oorzaak. Vaak spelen meerdere factoren een rol bij het ontstaan van deze klachten. Ik probeer samen met de patiënt alle mogelijke factoren in kaart te brengen, en te kijken hoe je het beste van je klachten kan afkomen. Ik ben dus vooral ook coachend bezig en kijk samen met de patiënt wat hem/haar past.

Ik werk elke dinsdag en donderdag. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen.

Terug naar overzicht