Bobbi Koller – Huisartsenpraktijk Noordermeer – Haarlem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Noordermeer
Jozef Israëlsstraat 1 2023 XV
Haarlem

Bobbi Koller

POH-GGZ-Jeugd
Beschikbare dagen:
  • Vrijdag

Mijn naam is Bobbi Koller. Ik woon bijna 10 jaar met veel plezier in Haarlem.

Sinds dit jaar heb ik ook de kans gekregen om te werken in mijn eigen stad. Ik werk als Gedragswetenschapper bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) én als Praktijkondersteuner Jeugd bij verschillende huisartspraktijken in Haarlem. Sinds augustus ’23 mag ik deel uitmaken van het prettige team van huisartsenpraktijk Noordermeer.

Ik heb kennis en tips over opvoeden, opgroeien en het welzijn van kinderen en jongeren (tot 23 jaar).
Je kunt bij mij terecht als je vragen hebt of je zorgen maakt over je kind. Denk aan vragen over de opvoeding, het gedrag van je kind of vragen over onverklaarbare klachten zoals hoofdpijn en buikpijn. Vanaf 16 jaar kun je als jongere zelf een afspraak maken bij mij, wanneer je je bijvoorbeeld angstig of somber voelt. Als je nog geen 16 bent, is er altijd toestemming nodig van je ouders om te kunnen starten met een behandeling.

In de meeste gevallen kan ik jou/jullie in een aantal gesprekken op weg helpen. Soms is er meer of een andere aanpak nodig om je klachten aan te pakken. In dat geval kan ik een doorverwijzing maken naar specialistische zorg of een gezinscoach van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriend of vriendinnen in de stad of de natuur te zijn. Ik ben gek op de duinen, voor mij een heerlijke manier om wandelend mijn hoofd leeg te maken en te genieten van mijn omgeving.

Terug naar overzicht